WLJ

Trinidad şi Tobago are un carnaval anual și plaje frumoase

Bun venit în
Trinidad şi Tobago

trinidad si tobago steag

Localizare:

Trinidad şi Tobago din Caraibe sunt insulele situate cel mai la sud din Marea Caraibilor, având în partea de est Oceanul Atlantic. Se află la o distanţă de doar 17 km nord de Venezuela.

Suprafaţă:

5.128  km²

Populaţie:

1.350.000 locuitori

Capitala:

Port of Spain 330.000 locuitori

Moneda:

Dolarul din Trinidad Tobago

Limbi vorbite:

Engleză, Creola Engleză

Religia:

Romano-Catolică, Hinduism

Forma de guvernământ:

Republică, Democraţie parţială

Fus orar:

-4 ore faţă de Greenwich

Siglă maşini:

TT

Prefix telefonic:

+1-868

trinidad si tobago harta


Trinidad şi Tobago

 

Insulele, economia, resursele, populaţia şi scurtă istorie a insulelor Trinidad and Tobago:

Insulele statului Trinidad şi Tobago sunt practic o fostă parte a Americii de Sud care s-a desprins de aceasta acum milioane de ani. Faţă de celelalte state insulare din Caraibe, este un stat care îşi procură veniturile datorită bogatelor rezerve de petrol şi gaze naturale. De asemenea principala insulă dispune de importante resurse de asfalt folosit în construcţia drumurilor. Populaţia din Trinidad şi Tobago este mixtă formată atât din africani şi europeni dar şi din chinezi, est-asiatici sau sud-americani. Insula Trinidad a fost colonie spaniolă de când a fost cucerită de Columb în anul 1498, apoi capturată de britanici în urma unui război naval în 1797. În cele din urmă statul şi-a obţinut independenţa în 31 august 1962 de la Marea Britanie.

Numele, clima şi alte aspecte despre Trinidad şi Tobago:

Columb a dat numele insulelor Trinidad şi Tobago după cuvintele La Isla de la Trinidad (Insula Trinităţii) şi cuvântul Tobago care provine de la forma insulei foarte neobişnuită precum cea de ţigară. (Găsiţi mai multe călătorii pe blog.worldlifetimejourneys.com) Pe insulele Trinidad Tobagheze există de asemenea două climate unul umed din Iunie până în Decembrie şi unul uscat din Decembrie-Ianuarie până în Iunie, din păcate insulele fiind şi ele afectate de uragane sau de furtuni tropicale. În capitala Port of Spain se ţine anual un carnaval care atrage numeroşi turişti din întreaga lume. Vizitează insulele Trinidad şi Tobago!


Frumoasa plajă Ancon din Trinidad şi TobagoFrumoasa plajă Ancon din Trinidad şi Tobago


Summary
Trinidad şi Tobago are un carnaval anual și plaje frumoase
Article Name
Trinidad şi Tobago are un carnaval anual și plaje frumoase
Description
Trinidad şi Tobago e cel mai apropiat arhipelag de America de Sud, o ţară exotică cu un climat tropical cald şi un carnaval anual care atrage mii de turişti
Author
Publisher Name
WLJ
Publisher Logo