WLJ

Arhipelagul Seychelles e unul din cele mai frumoase din lume

Bun venit în Seychelles

seychelles map

Localizare:

Seychelles este un arhipelag din Africa format din peste 100 de insule şi insuliţe situat în Oceanul Indian la aproximativ 1.500 de km de coasta de est a Africii şi la aproximativ 1.000 de km nord de Madagascar.

Suprafaţă:

455 km²

Populaţie:

90.000 locuitori

Capitala:

Victoria 30.000 locuitori

Moneda:

Rupia Seychelleză

Limbi vorbite:

Franceză, Engleză, Creola Seychelleză

Religia:

Romano-Catolică

Forma de guvernământ:

Republică, Democraţie parţială

Fus orar:

+4 ore faţă de Greenwich

Siglă maşini:

SC

Prefix telefonic:

+248

seychelles harta


Seychelles

 

Insulele, populaţia, relieful, clima, agricultura şi turismul din Seychelles:

Arhipelagul Seychelles are patru insule principale Mahé, Silhouette, Felicité şi Praslin pe care trăieşte aproape întreaga populaţie şi multe altele mai mici. Acestea au un relief care s-a format din granit sau din depuneri coraligene şi au altitudini între câţiva m şi 800-900 de m. Clima este tropicală călduroasă cu temperaturi medii de peste 26º C, dar cu umiditate ridicată. Fiind o fostă colonie britanică de peste mări, cea mai mare parte a populaţiei sunt urmaşi ai acestor colonizatori, iar restul sunt de origini fie africane sau de origini indiene. (Găsiţi mai multe călătorii pe blog.worldlifetimejourneys.com) Ei se ocupă cu agricultura şi cultivă cocotieri, banane, arbori de ceai, avocado, papaya, mango, ananas şi alte fructe tropicale, copra, vanilie, scorţişoară şi cartofi dulci, se mai ocupă cu pescuitul, dar mai ales cu turismul care este foarte bine dezvoltat, insulele atrăgând peste 200.000 de turişti anual datorită climatului plăcut, al plajelor superbe cu nisip alb şi al faunei şi florei deosebite. Țara şi-a obţinut independenţa de la Marea Britanie la 29 Iunie 1976. Vizitează Seychelles!


Plajă de vis în SeychellesPlajă de vis în Seychelles


Summary
Arhipelagul Seychelles e unul din cele mai frumoase din lume
Article Name
Arhipelagul Seychelles e unul din cele mai frumoase din lume
Description
Frumoasele insule Seychelles au specii endemice ale faunei şi florei, plaje cu nisip alb, un climat cald tropical şi o atmosferă relaxantă pentru orice turist
Author
Publisher Name
WLJ
Publisher Logo